Ergoff har ett ledande sortiment av produkter gällande arbetsstolar och bord, kontorsinredning och friskvårdprodukter.
På Ergoff fokuserar vi på att våra kunder ska få en hållbar vardag på arbetsplatsen.

Om oss

Vi är en del av Sono Group, en av Skandinaviens ledande koncerner för utveckling, tillverkning och försäljning av inredningslösningar för skola, industri- och byggsektor, sport och fritid, kontor samt offentlig miljö och omsorg.

Vårt sortiment består av en bred produktflora som bidrar till en hållbar arbetsvardag.
Våra erfarna och innovativa inredare och säljare hjälper dig i den inledande designfasen med planlösningar och budget. Och självklart hjälper vi dig med en säker och professionell leverans.

Om det finns behov av att modellera en speciell lösning kan du förvänta dig hög kompetens och ett stort engagemang från oss.

Tillsammans skapar vi de bästa lösningarna.

Historia

Att hjälpa våra kunder att skapa en hållbar arbetsplats har präglat varumärket sedan starten 1995, det följer med oss i såväl produktutveckling som sortimentsutökning.
Namnet Ergoff är en sammanslagning av orden ergonomi och office möbler, vilket speglar företagets grundläggande fokus på att skapa ergonomiska kontorsmöbler.

 

Ergoff introducerades på marknaden med ett mål i sikte, att erbjuda arbetsplatser möbler som inte bara är estetiskt tilltalande, utan också främjar hälsa och välmående hos användarna.
Genom att samarbeta med ledande designers och experter inom ergonomi kan Ergoff erbjuda produkter som är både funktionella och estetiskt tilltalande.

 

Koncernen